Hastanede ‘Çocuk Hakları Günü’ Etkinliği

featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği düzenlendi.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği kapsamında Bingöl Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencilerinin de katılımıyla polikliniklerde ve servislerde yatan çocuklara, çocuk hakları ile ilgili animasyon ve çizgi film izletildi.

Görevine yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.İzzettinToktaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr.Hasan Bayındır ve Hastane idareci ve çalışanları da hastanelerde tedavi gören çocukların çocuk hakları gününü kutladı. Program bitiminde çocuklara hediyeler verildi.

Hastane tarafından, özel günde çocukları unutmayan ve katılım sağlayan Üniversite öğrencilerine teşekkür edilerek program sonlandırıldı.

mutlu
Mutlu
_zg_n
Üzgün
sinirli
Sinirli
_a_rm_
Şaşırmış
vir_sl_
Virüslü
Hastanede ‘Çocuk Hakları Günü’ Etkinliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin